Bundgaards Kloakrensning   Alt der stopper & bremser - kommer vi & renser

TV-inspektion

Med stor erfaring indenfor tv-inspektion og viljen til at investere i de mest moderne teknologier på markedet, er vi den dag i dag eksperter inden for TV-inspektion af kloakker. Det er fordi, vi bygger vores succes på tilfredse kunder, at vi er villige til at yde det ekstra, der skal til for at levere arbejde, der altid udføres professionelt kloak-tv arbejde. Vel at mærke til fordelagtige priser.

Du kan betragte os, som en stærk samarbejdspartner der sikrer dig hurtigt og sikkert arbejde til fordelagtige priser, imens vi samtidig øger og sikrer værdien af dine samlede investeringer. Vi er de rette at kontakte, hvis du ønsker en god behandling og en kloakmester, der gør, og kan, mere end hvad han lover.

 

Kloak-TV i Midtjylland

Kontakt os i dag på mail, per telefon, igennem vores hjemmeside eller ved personligt fremmøde på vores adresse for en snak om dine muligheder. Med stort kendskab til de lokale forhold i Langå, Fårvang, Gjern, Voel, Resenbro, Sorring, Hadsten, Hinnerup, Sabro, Kjellerup, Thorning, Ulstrup, Skanderborg, Randers, Bjerringbro, Hammel, Silkeborg, Midtjylland, Viborg, Kjellerup, Rødkærsbro, Thorsø, er vi de rette at kontakte, hvis du kommer fra dette område.

Dette sikrer dig nemlig, at du får løsninger, der tager stilling til de omkringliggende kloaksystemer. Vi ser frem til at høre fra dig!

 

Er der noget, der stopper, og bremser, så kommer vi, og renser!

 

Hvornår er en TV-inspektion nødvendig

En inspektion er en god idé, hvis du har mistanke om:

  • Rotter 
  • Forskudte samlinger
  • Rørbrud
  • Forstoppelser
Kontakt os på 86 96 62 96

Bundgaards Kloakrensning har til huse i Bjerringbro nær Silkeborg og Viborg, og vi har stort kendskab til de lokale forhold i dette område. Vi kører dog gerne ud til opgaver inden for slamsugning i hele Midtjylland.

Ring til os for få råd og vejledning om højtryksspuling eller for at få et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave.