Bundgaards Kloakrensning   Alt der stopper & bremser - kommer vi & renser

Højtryksspuling

Hvis I har problemer med eksempelvis forstoppede rør, faldstammer eller kloakledninger kan det være en god idé at benytte sig af højtryksspuling til at løse problemet.

Hos Bundgaards Kloakrensning har vi mange års erfaring med højtryksspuling, og vi kan hjælpe med mange forskellige typer opgaver – både de traditionelle opgaver såvel som de mere komplicerede. Vi har hjulpet mange kunder med højtrykspuling i Midtjylland, bl.a. i Viborg, Silkeborg og Randers. 

 

Højtryk - en effektiv spuling

Højtryksspuling er ofte meget effektivt, og vi er i besiddelse af det nødvendige udstyr til at levere et tilfredsstillende resultat hver gang. Vi bruger en specialbygget M.A.N TGS 35.480 maskine som spuler med op til 330 liter vand i minuttet. Den er desuden forsynet med udstyr til både højtryks- og industrispuling.

Viser det sig undervejs, at arbejdet kræver en rodskærer, er vi naturligvis også behjælpelige med dette. Rodskæring kan være nødvendig hvis rødder, fedt og andre aflejringer har sat sig i kloakken.

 

Vi tilbyder blandt andet højtryksspuling af

  • Gyllerør
  • Stalde og lignende bygninger

Kontakt os på 86 96 62 96

Bundgaards Kloakrensning har til huse i Bjerringbro nær Silkeborg og Viborg, og vi har stort kendskab til de lokale forhold i dette område. Vi kører gerne ud til opgaver inden for højtrykspuling i resten af Midtjylland.

Ring til os for få råd og vejledning om højtryksspuling eller for at få et uforpligtende tilbud på din specifikke opgave.